Vi donerer 11.250kr til kampen mod kræft

kr
Til kampen mod kræft!

Hvert år i oktober og november sætter vi fokus på kampen mod kræft, vores logo får overskæg for at skabe fokus på movember bevægelsen og vi donerer hele november måneds overskud til kampen mod kræft.

Vi er derfor stolte af at dele nyheden om, at vi i år, har valg for at indgå et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og bliver ‘erhvervspartner’ men det er mere end bare et pengebeløb; det er vores måde at sende kærlighed og støtte til dem der selv eller har familie, der kæmper mod kræft.

Hos Himmelev Kattepension tror vi på styrken i fællesskabet og ønsker, at vores handlinger kan være med til at lyse op i mørket for dem, der kæmper mod kræft. Vi håber at skabe en positiv indvirkning sammen og håber, at vores donation kan være med til at skabe håb og lindring for dem, der har brug for det.

Takket være forskningen overlever 2 ud af 3 kræftpatienter i dag deres kræftsygdom. Kræftens Bekæmpelses eget forskningscenter er kåret til Nordens bedste forskningsinstitution. Her arbejder ca. 200 forskere og andet sundhedspersonale, som hele tiden leverer vigtig ny viden til gavn for kræftsagen og patienterne. Lungekræft er en af de mere komplekse kræftformer at behandle, men ny forskning giver håb for fremtidens patienter med ALK-positiv ikke-småcellet lungekræft. Ved hjælp af den samme teknik, som blev brugt til at udvikle vacciner mod COVID-19, har forskere fra blandt andet Kræftens Bekæmpelses kræftforskningscenter, nemlig udviklet en vaccine, der gør immunterapi effektiv over for ALK-positiv ikke-småcellet lungekræft. Denne nye forskning kan snart blive omsat til forsøgsbehandlinger mod den særlige form for lungekræft. Behandlingen har vist gode resultater i laboratoriet, hvilket giver håb om, at patienter med ALK positiv ikke-småcellet lungekræft i fremtiden kan tilbydes et endnu bedre tilbud om behandling.

Kræftens bekæmpelse
Scroll to Top